Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Mini Schminkjam

Zitten jouw kinderen niet lang genoeg stil om rustig te kunnen oefenen. Mag jij niet kiezen wat je graag zou willen maken/oefenen. Misschien is onze oefenavond dan iets voor jou. Kom eens een kijkje nemen tijdens onze oefenavonden. Aan de hand van een thema ga je samen met je schminkcollega jouw eigen creatie oefenen. Neem je eigen schmink en penselen mee en merk ze vooraf bijv. met een stipje nagellak. Vergeet ook je waterbakjes, glitters, fototoestel etc. niet. Ontmoet andere schminkers en leer van elkaar. Onze schminkjam vindt plaats in ons atelier in Grave of in het Verenigingsgebouw in Overasselt.

Je kunt inschrijven in onze webshop. Je inschrijving is compleet wanneer de bijdrage van € 2,50* is overgemaakt. In ons atelier in Grave kunnen maximaal 10 schminkers deelnemen. Een model meenemen mag, maar geef dit even bij je inschrijving aan. Ook modellen betalen 2,50 entree voor koffie en thee. Wil je meerdere modellen meenemen, vraag even na of daar plek voor is.

Wanneer er veel animo is, kan het zijn dat we uitwijken naar Overasselt. Wanneer we de jam daar houden is koffie en thee helaas niet inbegrepen. Deze zijn tegen een kleine vergoeding bij de bar verkrijgbaar. Eigen eten en drinken mee nemen is toegestaan. Ook daar is de entree €2,50 per persoon. Heb je geen schminkervaring, maar wil je toch graag mee doen, mail me dan even voor meer informatie.

 

Klik hier voor alle actuele datums en thema's.


Kosten: € 2,50 per avond per persoon. 

* Wanneer je besluit je inschrijving voor de Jam te annuleren kunnen wij helaas geen geld terug geven.