Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Glittertattoo's

Dranneke kan ook Glittertattoo's zetten. Ze worden gemaakt door middel van een sjabloon. Het sjabloon wordt op de huid geplakt, waarna met huidlijm en glitters een prachtig figuur op de arm gemaakt wordt. Dranneke beschikt over maar liefst 36 verschillende kleuren glitter en over ruim 60 verschillende sjablonen. Van een doodshoofd tot lieve eenhoorntjes en van mooie kroontjes tot stoere draken. Je kunt kiezen wat je wil. Ook is het mogelijk om een eigen tattoo te ontwerpen. Bijvoorbeeld een naam of misschien wel het logo van uw bedrijf of evenement. Via het contact formulier kunt u de verschillende mogelijkheden opvragen. 

Ook kan je bij ons terecht voor de aanschaf van starterssetjes glittertattoo's, huidlijm, sjablonen en natuurlijk glitters. Wij verkopen setjes sjablonen maar ook voor losse sjablonen ben je bij ons aan het goede adres.

Workshop Glittertattoo's voor volwassenen
Wil je ook leren hoe je glittertattoo's snel en makkelijk kunt zetten. Geef je dan nu op voor de workshop Glittertattoo's voor volwassenen. Je leert dan in een paar uurtjes hoe je een mooie tattoo kunt maken. Ook komen de Kenji Tattoo's aan bod in deze workshop. De workshop is incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Het minimum aantal deelnemers is 6. Je kunt jezelf opgeven via het inschrijfformulier.

Datum: maandag 26 juni 2017
Kosten: € 20,- p.p.
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
Lokatie: Graveschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.